Bouw van The Grace uitgesteld 18 september 2022

 

Bouw van The Grace uitgesteld

Na de zomervakantie is begonnen met de sloop van de bestaande bebouwing op de bouwplek aan de Rijswijkseweg (Spiegelpaleis) , eerst binnen in het gebouw. De bedoeling was dat daarna direct met de nieuwbouw begonnen zou worden.

In de pers zijn echter onlangs een aantal berichten verschenen over uitstel van de bouw van The Grace, o.a. in het blad Vastgoed management. Nadat wij hierover contact hebben opgenomen met projectontwikkelaar Included gaven zij aan de inhoud van deze publicatie niet te kunnen onderschrijven.

Later is een publicatie verschenen op Quotenet, die Included  ons heeft toegestuurd.  Hiervan onderschrijven zij de inhoud wel. Deze publicatie vindt u hier

https://www.quotenet.nl/vastgoed/a41189371/the-grace-woontorens-den-haag-hugo-de-jonge-heimstaden-rick-van-geffen-van-deursen/

Als BOLF begrijpen wij goed dat een investeerder een bepaald rendement wil halen, maar wij begrijpen ook de minister die de oververhitte woningmarkt wil reguleren om zo paal en perk te stellen aan woekerprijzen op de woningmarkt. BOLF blijft de ontwikkelingen volgen en blijft ook met projectontwikkelaar Included. in gesprek. Zodra er nieuws is leest u het o.a. op deze site.