Organisatie BOLF

Organisatie BOLF

bolflaak@gmail.com

Onder de categorie Organisatie valt te lezen hoe de organisatie BOLF in elkaar zit. Wat haar doelstellingen en missies zijn. Waar vandaan ze praat en tegen wie.

BOLF Laak Bewoners Overleg Leeghwaterkade Fijnjekade is een bewoners initiatief met een drie koppig bestuur. Dat namens de bewoners overlegt met de gemeente Den Haag, de Haagse Hogeschool, de projectontwikkelaars in het gebied. Zij tracht bewonersparticipatie vorm te geven in de stroom van ontwikkelingen rond de bouwprojecten Laakhaven. Dit gebied maakt onderdeel uit van het grotere plan met de naam CID Centrum Innovation District.

BOLF jaarverslag 2021 en Activiteiten jaarverslag 2022

BOLF jaarverslag 2021 en activiteiten jaarverslag 2022 U vindt hier het jaarverslag en activiteitenverslag van de organisatie BOLF….

Het wordt steeds groener in de wijk

Het wordt steeds groener in de wijk Door goed contact met de gemeente en de inzet van Michel…

Activiteitenverslag van de Stichting Bolf over 2021

Activiteitenverslag van de Stichting BOLF over 2021 Sinds 4 december 2020 is het Bewonersoverleg Leeghwaterkade Fijnjekade en omgeving,…

BOLF Laak doelstellingen

Bewoners Overleg Leeghwaterkade Fijnjekade Doelstellingen van de stichting BOLF Het behartigen van de belangen van de (toekomstige) bewoners…