Escher Gardens bestemmingsplan ligt ter inzage 24 december 2023

Bestemmingsplan Escher Gardens (Waldorpstraat) ligt ter inzage !

In het kader van Central Innovation District (CID,www.denhaag.nl/cid) zijn er veel plannen voor nieuwbouw van duizenden woningen in onze omgeving. Recent is het bestemmingsplan voor het project Escher Gardens ter inzage gelegd. Dit project wordt t.z.t. gerealiseerd aan de Waldorpstraat tussen de achteruitgang van Hollands Spoor en ROC Mondriaan (nu een parkeerplaats).

Van woensdag 13 december t/m woensdag 24 januari kunt u het plan bekijken op het stadhuis Spui 70 (afspraak ! ) of digitaal.  Meer informatie :

https://projecten.denhaag.nl/activiteit/inspraak-ontwerp-beeldkwaliteitsdocument Escher Gardens

 

BOLF zal de documenten bestuderen en waarschijnlijk een zienswijze indienen.

Heeft u vragen of opmerkingen dan is de gemeente bereid om op dinsdag 16 januari 2024 vanaf 19 uur een informatie-avond voor ons gebied te organiseren, waar deze besproken kunnen worden. Wanneer u op deze info-avond aanwezig wilt zijn, stuurt u in dat een mail met uw contact gegevens aan bolflaak@gmail.com . U hoort dan nog van ons op welke locatie het plaatsvindt. Ook kunt u dit e-mail adres bolflaak@gmail.com gebruiken voor vragen of opmerkingen voor BOLF.  Uw reactie ontvangen wij graag uiterlijk 12 januari 2024.